Κούρδισμα Φωνής©

Το ήξερες;

Ότι μπορείς να ομορφύνεις τον ήχο της φωνής σου σε κάθε μία νότα, αλλάζοντας τον τρόπο τοποθέτησής της πάνω στο ίδιο σου το σώμα;

Ότι υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να πιάνεις τις ψηλές νότες χωρίς να ζορίζεις το λαιμό σου;

Ότι η φωνή σου μπορεί να αποκτήσει όγκο και δύναμη και να βαθύνει ως και δέκα φορές περισσότερο;

Ότι μπορείς να περιορίσεις ακόμη και τα φάλτσα σε οποιαδήποτε ηλικία;

Και ότι όλα αυτά, μπορείς να τα πετύχεις με το ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΦΩΝΗΣ©;

Το Κούρδισμα Φωνής© τοποθετεί την κάθε νότα σε συγκεκριμένη θέση δόνησης μέσα στο σώμα σου, το λεγόμενο κρυφό σημείο αντήχησης, το οποίο ενεργοποιεί την περιοχή της υψηλότερης ηχητικής απόδοσης της φωνής σου για τον κάθε τόνο.

Τί σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι η κάθε νότα ακούγεται καλύτερα όταν τραγουδηθεί από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σου!

Μα δεν είναι οι φωνητικές χορδές αυτό το σημείο θα με ρωτήσεις; Όχι δεν είναι!

Οι φωνητικές χορδές είναι μόνο το σημείο πρωτογενούς παραγωγής του ήχου, το οποίο είναι σταθερό και ίδιο για όλους τους τόνους. Το κρυφό σημείο αντήχησης όμως, δηλαδή εκεί όπου ο ήχος αποκτά πραγματική διάσταση και βάθος, είναι διαφορετικό σε κάθε νότα και εκεί ακριβώς είναι που κρύβεται το μεγάλο μυστικό του κουρδίσματος φωνής!

Το κρυφό σημείο αντήχησης βρίσκεται πάνω στο μουσικό σου όργανο δηλαδή πάνω στο σώμα σου. Αρκεί να ξέρεις την ακριβή θέση και τον τρόπο ενεργοποίησής του για να βγάλεις τον πιο όμορφο και γεμάτο ήχο στη φωνή σου.

Αυτό ακριβώς μαθαίνεις στο VOICE TUNING, στο ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΦΩΝΗΣ!

Αν είσαι αρχάριος

 Το Κούρδισμα κάνει αυτά στη Φωνή σου

  Φτιάχνει την σχέση ακοής και εκφοράς του ήχου περιορίζοντας φάλτσα και τονική αστάθεια

  Βαθαίνει τη φωνή κάνοντας την να ακούγεται πιο γεμάτη
  Αυξάνει την φωνητική σου έκταση τόσο στις ψηλές όσο και στις χαμηλές νότες
  Ξεκουράζει τις φωνητικές χορδές.
  Βελτιώνει την αναπνοή και την διαφραγματική στήριξη της φωνής
  Βελτιώνει το τραγούδι και την εκφορά του λόγου

Αν είσαι προχωρημένος

Το Κούρδισμα κάνει αυτά στη Φωνή σου

  Δυναμώνει τα φυσικά αντηχεία μετατρέποντας το σώμα σε δυνατό αυτο-ενισχυόμενο ηχείο

  Βαθαίνει ακόμη πιο πολύ τη φωνή δίνοντας πλούσιο και γεμάτο ήχο

  Αυξάνει την φωνητική αντοχή και την αναπνοή στο τραγούδι
  Ενεργοποιεί και πολλαπλασιάζει τα φυσικά στολίδια της φωνής - Πλουτίζει τα φωνητικά γυρίσματα.
  Κινητοποιεί το φυσικό vibrato
  Ξυπνάει καινούρια ηχοχρώματα στη φωνή

Η φωνή μου ακουγόταν ιδιαίτερα αυστηρή, επίπεδη, χωρίς βάθος.
Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα με τη Σωτηρία και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα 3 step singing formula άρχισα να νιώθω τη δόνηση της φωνής μέσα μου και να βιώνω την ενέργεια των λόγων μου. Το κούρδισμα με βοήθησε να ελέγξω, να δυναμώσω και να σταθεροποιήσω τον ήχο της φωνής μου. Σταδιακά η φωνή μου μεταμορφώνεται , αποκτά χρώμα , δύναμη και βάθος.

Aristea Tsaknaki, Germany

Το κούρδισμα φωνής με έκανε να αναθεωρήσω ριζικά τον τρόπο που «παράγω» τον ήχο μου. Παρ'όλο που τραγουδάω πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικά και έχω κάνει άπειρα μαθήματα φωνητικής σε διαφορετικούς δασκάλους, δεν είχα συναντήσει ξανά παρόμοια μέθοδο. Με έχει αφήσει έκπληκτη! Όσο ζούμε μαθαίνουμε τελικά ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σωτηρία σε ευχαριστώ που δέχτηκες να δουλέψεις μαζί μου. Νιώθω πολύ τυχερή που σε γνώρισα.

Giota Griva, Athens

Το πακέτο 3 step singing formula της Sotiria's Voice School αποδείχτηκε ένα εξαιρετικό εργαλείο για την άμεση βελτίωση της φωνής μου εξ αιτίας της βραχνάδας που με ταλαιπωρούσε χρόνια! Επειδή ασχολούμαι με τη Βυζαντινή Μουσική μια δεκαετία, έφτασα σε σημείο που πλέον μόνο με τη φωνητική θα μπορούσα να προχωρήσω. Την κατάλληλη στιγμή "έπεσα" πάνω στο 3 step singing formula και πολύ άμεσα με ανέβασε στον ... ουρανό!

Eirini Giannoy-Batra, Larisa

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

F.A.Q (Frequently Asked Questions)

⇲  Φτιάχνει το Κούρδισμα Φωνής© την Φωνή του Τραγουδιστή;

Ναι το κούρδισμα βελτιώνει θεαματικά την φωνή τραγουδιού, γι'αυτό και είναι το βασικό μας εργαλείο σε όλα τα μαθήματα Φωνητικής.

⇲  Φτιάχνει το Κούρδισμα Φωνής© την Ορθοφωνία στη Φωνή ομιλίας;

Ναι το κούρδισμα βελτιώνει θεαματικά την φωνή ομιλίας, γι'αυτό και είναι το βασικό μας εργαλείο σε όλα τα μαθήματα Ορθοφωνίας και Θεραπευτικής Φωνητικής.

⇲  Tο Κούρδισμα Φωνής© ισοδυναμεί με ζέσταμα φωνής;

Το Κούρδισμα Φωνής είναι ανώτερο σε αποτελέσματα από το ζέσταμα και μπορεί να το αντικαταστήσει εξ'ολοκλήρου εάν το επιθυμούμε. Δίνει στη φωνή οφέλη, όπως διάσταση, όγκο , βάθος, τονική σταθερότητα και φωνητική ευελιξία.

⇲  Είναι το Κούρδισμα Φωνής© μόνο για επαγγελματίες;

Το Κούρδισμα Φωνής είναι κατάλληλο για όποιον ενδιαφέρεται να φτιάξει τη φωνή του σοβαρά, είτε είναι ερασιτέχνης είτε είναι επαγγελματίας τόσο τραγουδιστής όσο και ομιλητής.

Το Κούρδισμα Φωνής© αποτελεί εκπαιδευτική αποκλειστικότητα του Sotiria's Voice School και τα πνευματικά δικαιώματα της μεθόδου ανήκουν στην δημιουργό Σωτηρία Σελήσιου.