Μάθημα Ορθοφωνίας

Ορθοφωνία & Άρθρωση

Η σωστή ορθοφωνία και άρθρωση κάνει την φωνή να ακούγεται ομορφότερη και πιο καθαρή, και επομένως πειστικότερη και πιο επικοινωνιακή.

Μια εύηχη πλούσια φωνή με σωστή άρθρωση, σωστή τονική τοποθέτηση και βάθος δημιουργεί την θετικότερη πρώτη εντύπωση στον ακροατή και εξάπτει το ενδιαφέρον του να ακούσει όλα όσα έχουμε να πούμε.

Στην εποχή του βίντεο, του YouΤube και των podcast, η καλή ορθοφωνία αρχίζει να παίρνει θέση πρώτης γραμμής ως αναγκαίο προσόν ενός καλού ομιλητή.

Ειδικά για όσους παίρνουν σοβαρά την δημόσια εικόνα και ομιλία τους στο σύγχρονο κόσμο και επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από το internet, η ορθοφωνία αποτελεί ένα από τα βασικότερα προς ανάπτυξη skills.

Θέλω να σε γνωρίσουν όλοι όσοι μαθαίνουν τα Ελληνικά... Βελτίωσα τα Ελληνικά μου πολύ και είμαι τόσο ευτυχισμένη για αυτό, αφού είναι η αγαπημένη μου γλώσσα. Και να σου πω, πέρα από τα μαθήματα, μου αρέσει να σε βλέπω έτσι γενικά, νιώθω όμορφα από τα καλά σου λόγια και έχεις φοβερή ενέργεια....

Walaa Deyab, Egypt

Εξαιρετικό το πρόγραμμα της Ορθοφωνίας Speech Training. Με βοήθησε να αρθρώνω καθαρότερα και να μιλάω καλύτερα. Κατανοητό, δυνατό εργαλείο και άμεσο αποτέλεσμα στη φωνή μου με τις ασκήσεις.

Christos Maroudis, Thessaloniki

Επιλογές για ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ

1. Ορθοφωνία για Τέλεια Ομιλία online course (Voice Shop)

Αναβάθμισε την φωνή και την ομιλία σου. Απογείωσε την άρθρωση και την εκφορά, επικοινώνησε με αποτελεσματικότητα σε κάθε κοινωνική σου επαφή. Αύξησε τις επαγγελματικές σου επιδόσεις με καθαρό και πειστικό λόγο! Ένα πρακτικό, κατανοητό και εύκολο στην εφαρμογή online course για 100% εγγυημένα αποτελέσματα στην βελτίωση της ορθοφωνίας σου.


2. Mαθήματα Ορθοφωνίας online (μέσω skype ή zoom)

Θέλεις να κάνεις μαθήματα ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ;

Δεν ήταν δυνατή η αποθήκευση της εγγραφής σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά
Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!