Τραγουδόκυκλος©

⇲ αρχείο παλαιότερων εκδηλώσεων


Όλοι είμαστε Μουσικοί διότι ζούμε μέσα σε σώματα που είναι τα εκπληκτικότερα μουσικά όργανα που υπάρχουν!

Ο Τραγουδόκυκλος© είναι ένα Μουσικό Εργαστήρι Φωνητικής, Aυτογνωσίας, μελέτης του ήχου, των δυνατοτήτων της φωνής και της Ενέργειας. 

Αρχικά τραγουδάμε ομαδικά κάποια εύκολα τονικά πατήματα για να ζεστάνουμε τις φωνές μας και να δημιουργησουμε μία αρμονική ομαδική Δόνηση. Κάνουμε φωνητικές ασκήσεις για να δυναμώσουμε το φωνητικό μας σύστημα και να ετοιμαστούμε για τα τραγούδια και τους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς!


Σε κάθε μουσικό μας εργαστήρι κάνουμε ενεργειακές ηχητικές ασκήσεις για ευθυγράμμιση, καθαρισμό του ενεργειακού μας πεδίου και αύξηση του δυναμικού μας για μια πιο αποδοτική καθημερινότητα.

Τραγουδάμε τραγούδια από όλα τα είδη που αγαπάμε, τραγούδια που ανεβάζουν την ατομική μας δόνηση και μας χαρίζουν ανάσα, αισιοδοξία, θάρρος και Χαρά.

Απελευθερώνουμε δυναμικά την μπλοκαρισμένη έκφραση και πυροδοτούμε την έμπνευση μας τραγουδώντας.

Αυτοσχεδιάζουμε με μελωδίες και ρυθμούς και κάθε φορά προκύπτει μία νέα μελωδική συνδημιουργία.

Εργαστήρι μελέτης της Φωνής και της Ενέργειας


Η Σωτηρία τραγουδάει σε κάθε εργαστήρι έναν νέο Φωνητικό Θεραπευτικό Αυτοσχεδιασμό - Singing Meditation, με θεραπευτικές δονήσεις και κατόπιν γίνεται μοίρασμα εμπειριών από τους συμμετέχοντες.

Εξερευνούμε τις εκπληκτικές δυνάμεις της μουσικής, μέσα από τον πειραματισμό, τη γνώση, το μουσικό παιχνίδι, τους Φωνητικούς Αυτοσχεδιασμούς, την Ηχοχαλάρωση και την Ηχοδημιουργική.Κάθε εβδομάδα αναλύουμε ένα νέο ενδιαφέρον topic αυτογνωσίας, όπως:

  • "Βρες την Αληθινή σου Φωνή",
  • "Πώς & γιατί να ανεβάσουμε την Ατομική μας Δόνηση",
  • "Καθαρίζοντας τα Συναισθηματικά Τραύματα της Φωνής μας",
  • "Πώς να αγγίξεις την Αύρα της φωνής σου και πώς να βελτιώσεις τον ήχο της",
  • "Η Ευτυχία να είσαι ο εαυτός σου" και πολλά άλλα.
Στον Τραγουδόκυκλο μελετάμε τις πιο αξιόλογες και πρωτοποριακές μουσικές τάσεις που υπάρχουν παγκοσμίως
Μελετάμε μουσικά projects που έχουν N E A μουσική οπτική και φτιάχνουν το δρόμο για το Μουσικό μας μέλλον!

Στον Τραγουδόκυκλο©

Εκπαιδεύουμε τη φωνή μας ώστε να αποκτήσει βάθος, καθαρότητα, ένταση και όγκο χωρίς να χάσει τίποτε από τη φυσικότητα της. Μελετάμε τις δυνατότητες της φωνής μας εις βάθος.

Χ α λ α ρ ώ ν ο υ μ ε και α π ο φ ο ρ τ ί ζ ο υ μ ε  τις εντάσεις της καθημερινότητας.

Ενεργοποιούμε την Δημιουργικότητα. Παίζουμε φωνητικά παιχνίδια εκπαιδευόμενοι μέσα από τη Χαρά! Μαθαίνουμε να δ ι α λ ο γ ι ζ ό μ α σ τ ε με ωφέλιμη μουσική. Μαθαίνουμε να δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε την ωφέλιμη μουσική από την μη ωφέλιμη. Διευρυνόμαστε συνειδησιακά τραγουδώντας, συνδημιουργώντας ομαδικό ήχο.

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΟΚΥΚΛΟΣ είναι ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι που αγγίζει κάθε ψυχή και κάθε ηλικία. Η Συναυλιακή μορφή του τραγουδόκυκλου είναι οι Διαδραστικές Συναυλίες Interactive Concerts " We Sing Positive We Sing Τogether"