Ο τροπος που προσεγγιζεις τη φωνη ειναι μαγευτικός! Σε ευχαριστώ πολυ που εφερες αυτην την 'οπτική' σε εμας

Elke Alexia

Εξαιρετική, προσωπικά μ έχεις βοηθήσει απίστευτα,πέρα από το μεράκι κ την αγάπη για τη μουσική, ζω από αυτό,τραγουδώντας, ποτέ δεν κατάφερα να κάνω μαθήματα φωνητικής για διάφορους λόγους,τα κάνω τώρα μαζί σου,παίζω λίγο κιθάρα κ μ έχει βοηθήσει αρκετά σευχαριστουμε παρά πολύ για ότι κανεις. 

Vasilis Batsakis

Σωτηρία, όνομα και πράγμα! Υπέροχη δασκάλα και άνθρωπος. Δασκάλα που ξέρει πολύ καλά να διεισδύει στον εκάστοτε μαθητή και να φτιάχνει ένα curriculum tailor made. Η καλύτερη στο χώρο -μετά από πολύ ψάξιμο και επιμονή , τη βρήκα. Τι τύχη
Marina Dritsa, Athens

Σ ευχαριστούμε για όλη αυτήν την ανεκτίμητη προσφορά σου, όχι μόνο μας βοηθά να καλυτερεύσουμε τις φωνητικές μας δυνατότητες, αλλά και να βιώσουμε το χάρισμα της φωνής μας. Είσαι μοναδική.

Vicky Degaiti

Αγαπητή μου Σωτηρία σ' ευχαριστώ πολύ για τις ώρες που μου αφιέρωσες στα μαθήματα φωνητικής.
Θυμάμαι που δε μπορούσα να πετύχω μία νότα. Και με τη μέθοδό σου, το 3 step s.f. κατάφερα μετά από κάποιο διάστημα να τραγουδώ αξιοπρεπώς. Σ ευχαριστώ πολύ!!

Panayiotis Stravakos, Peiraius

Αγόρασα το 3 Step Singing Formula. Έχω φτάσει στην ενότητα "Κούρδισμα φωνής" και ομολογώ ότι ήδη έβγαλε τα λεφτά του!  Απίστευτη μεθοδολογία, κάτι που αναζητώ μήνες στο YouTube και δεν το βρίσκω. Σωτηρία, με...έσωσες!
Stefanos Tsesmetzis, New York

Γειά σας με ξεκλείδωσε αυτή η πρώτη άσκηση με το πιάνο...ένιωσα ότι ο λαιμός μου ξαναγεννιέται...η τελευταία άσκηση με βοήθησε στην φωνή μου πρώτη φορά ακούω την φωνή μου τόσο καλά..σας ευχαριστώ κυρία Σωτηρία!!

Valanto Tzika

Το 3 Step Singing Formula είναι εξαιρετικό εργαλείο. Μπορείς να εξασκηθείς ,όποτε έχεις διάθεση και χρόνο. Το κούρδισμα φωνής ,ο καλύτερος βοηθός σου !Διατηρείς και εξασκείς τα πολύτιμα μαθήματα της Σωτηρίας!

Katerina Tasopoulou, Athens


Τα γυρίσματα της ζωής μου από μηδέν λαϊκά γυρίσματα απέκτησα απίστευτα και σε μικρό χρονικό διάστημα με το Vocal Runs

Nefeli Vittou, Thessaloniki

Το 3 step Singing Formula Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος! Το έχω τώρα τρεις εβδομάδες και με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έπεσε στα χέρια μου. Μία καταπληκτική μέθοδος από έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Σε εκτιμώ αφάνταστα Σωτηρία!!!! Σαν δασκάλα και σαν άνθρωπο σε ευχαριστώ!!!

Nick Karapanagiotis, AustraliaΤο vocal runs με βοήθησε να καταλάβω τον τρόπο με τον οποιο μπορω να κάνω γυρίσματα με τη φωνή μου, δείχνοντας μου το κάθε βήμα με απόλυτη σαφήνεια. Το Vocal tool είναι μοναδικό εργαλείο για να δουλέυω καθημερινά με τα γυρίσματα μου και να βελτιώνομαι μερα με τη μέρα!

Εύη Καρακύρη, Αθήνα

Σωτηρία είσαι το κατάλληλο άτομο γιαυτο που κανείς γιατί φαίνεται ότι το αγαπάς πολύ και γιαυτο και το περνάς υπεροχα. Πολλά χρόνια ήθελα να αξιολογήσω την φωνή μου γιατί λατρεύω το τραγούδι κι εσυ μου το δίνεις τόσο ωραια, τι να πω δεν έχω λόγια, μεγάλη η χαρα μου που σε ανακάλυψα, σευχαριστω πολύ που είσαι τόσο κατανοητή 

Nitsa Papadakis, Florida U.S.A.

Πήρα το 3 Step Singing Formula και μου αρέσει πάρα πολύ! Μου αρέσει ο τρόπος που εξηγείται και το προτείνω σίγουρα σε όλους, η Sotiria είναι καταπληκτική. Η εξυπηρέτησή της είναι τέλεια και πάντα απαντά στις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ πολύ.
Nick Markou, Canada

Από την πρώτη στιγμή, η Σωτηρία με τράβηξε με τα βίντεό της. Ξεκίνησα το 3 step singing formula και είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Το μάθημα με βοηθάει να ξαναβρω την φωνή μου (ή ίσως απλά να την βρω για πρώτη φορά). Βρίσκω πως η μέθοδος είναι πολύ δομημένη και πολύ απλή να την ακολουθήσει κανείς. Για μένα που δεν έχω κάνει μουσική ποτέ μου, οι ασκήσεις είναι απλές, και στ αλήθεια βλέπω διαφορά μετά από κάθε εκτέλεση. Το κούρδισμα φωνής είναι το αγαπημένο μου...

Katerina Efthimiadou, Germany

Το 3 Step εξαιρετικό προγραμμα !!! Είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό !!!
Τρομερή ιδέα για κάποιον αρχάριο σαν εμένα. Μετά την εκπαίδευση με αυτό το πρόγραμμα, αισθάνθηκα τραγουδιστής !!! Σωτηρία συνέχισε αυτή την απίστευτη δουλειά, που κάνεις.
Dimitris Kaklias, Athens

Είμαι είκοσι χρόνια ηθοποιός το τραγούδι ήταν πάντα η χειρότερη μου στιγμή. Είσαι η πρώτη δασκάλα που δεν μου *επιτρέπει" να αυτό κρίνομαι και να τα παρατάω. Σε ευχαριστώ πολύ. Γίνε πολύτιμη για πολλούς. Θερμά ευχαριστώ ξανά!!!

Constantinos Giotopoulos

Απλά τέλειο το Vocal Runs. Ιδανική μέθοδος για γυρίσματα με πολύ ουσιαστικές ασκησεις.

Naya-giota Giannakoulia

Θέλω να σε γνωρίσουν όλοι όσοι μαθαίνουν τα Ελληνικά... Βελτίωσα τα Ελληνικά μου πολύ και είμαι τόσο ευτυχισμένη για αυτό, αφού είναι η αγαπημένη μου γλώσσα. Και να σου πω, πέρα από τα μαθήματα, μου αρέσει να σε βλέπω έτσι γενικά, νιώθω όμορφα από τα καλά σου λόγια και έχεις φοβερή ενέργεια....

Walaa Deyab, Egypt

Σωτηρία, Ευχαριστώ που με έμαθες να τραγουδάω και να ελέγχω την φωνή μου. Η μέθοδος σου, 3 step singing formula είναι απλή,κατανοητή και τέρμα αποτελεσματική. Σ'ευχαριστώ που μέσα από αυτή την μέθοδο και τα μαθήματα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!! Σ αγαπώ. 

Eleftheria Fotopoulou, Germany

H Σωτηρία είναι μία καταπληκτική δασκάλα φωνητικής με προσέγγιση και attitude που μου αρέσει πολύ!! Με το 3 step κατάφερα να συνειδητοποιήσω πράγματα για τη φωνή μου που δεν ήξερα και να τα διορθώσω! Μπορώ τώρα να προσεγγίσω κομμάτια που ούτε το φανταζόμουν!!

Evangelia Bozi, France

Το κούρδισμα φωνής με έκανε να αναθεωρήσω ριζικά τον τρόπο που «παράγω» τον ήχο μου. Παρ'όλο που τραγουδάω πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικά και έχω κάνει άπειρα μαθήματα φωνητικής σε διαφορετικούς δασκάλους, δεν είχα συναντήσει ξανά παρόμοια μέθοδο. Με έχει αφήσει έκπληκτη! Όσο ζούμε μαθαίνουμε τελικά !Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σωτηρία σε ευχαριστώ που δέχτηκες να δουλέψεις μαζί μου. Νιώθω πολύ τυχερή που σε γνώρισα.

Giota Griva, AthensΟ κύριος λόγος που επέλεξα το 3 Step Singing Formula ήταν ώστε να ξεδιαλύνει ο τρόπος που πρέπει να χρησιμοποιείται το όργανο(φωνή). Με την καθοδήγηση της Σωτηρίας από τα βίντεο, αλλά και όποτε χρειάστηκε με τα μηνύματα και την θετική της ενέργεια με βοήθησε να καταλάβω πως να συνεχίσω. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!

Stavros Giavasidis Alhimistis

Η φωνή μου ακουγόταν ιδιαίτερα αυστηρή, επίπεδη, χωρίς βάθος.
Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα με τη Σωτηρία και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα 3 step singing formula άρχισα να νιώθω τη δόνηση της φωνής μέσα μου και να βιώνω την ενέργεια των λόγων μου. Το κούρδισμα με βοήθησε να ελέγξω, να δυναμώσω και να σταθεροποιήσω τον ήχο της φωνής μου. Σταδιακά η φωνή μου μεταμορφώνεται , αποκτά χρώμα , δύναμη και βάθος.

Aristea Tsaknaki, Germany

Εξαιρετικό το πρόγραμμα της Ορθοφωνίας Speech Training. Με βοήθησε να αρθρώνω καθαρότερα και να μιλάω καλύτερα. Κατανοητό, δυνατό εργαλείο και άμεσο αποτέλεσμα στη φωνή μου με τις ασκήσεις.

Christos Maroudis, Thessaloniki

Το πακέτο 3 step singing formula της Sotiria's Voice School αποδείχτηκε ένα εξαιρετικό εργαλείο για την άμεση βελτίωση της φωνής μου εξ αιτίας της βραχνάδας που με ταλαιπωρούσε χρόνια! Επειδή ασχολούμαι με τη Βυζαντινή Μουσική μια δεκαετία, έφτασα σε σημείο που πλέον μόνο με τη φωνητική θα μπορούσα να προχωρήσω. Την κατάλληλη στιγμή "έπεσα" πάνω στο 3 step singing formula και πολύ άμεσα με ανέβασε στον ... ουρανό!

Eirini Giannoy-Batra, Larisa


Πιστεύω ότι έχετε μεγάλη μεταδοτικότητα ως καθηγήτρια, πάρα πολύ καλή ενέργεια (πιστεύω πολύ σε αυτό), άριστο επαγγελματισμό και βαθειά γνώση του αντικειμένου. Το 3 Step Singing Formula είναι πολύ κατατοπιστικό, με σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις. Είστε εξαιρετική γνώστρια του αντικειμένου σας και πολύ ειλικρινής.
 
Μαριάννα Βαρδάκα, Αθήνα

Το 3 Stepping singing formula έχει όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να προχωρήσει στο τραγούδι με μια τέλεια φωνή, να παίρνει τις σωστές ανάσες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το πως να τραγουδά. Προσωπικά εγώ είμαι ιεροψάλτης και τα μαθήματα της αγαπημένης μας Σωτηρίας με βοήθησαν σε υπέρτατο βαθμό! Ευχαριστώ!

Marios Katsouromallis

Είσαι υπέροχη! Σ ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια που μεταφέρεις και σ ευχαριστώ για τη δουλειά σου! Βοηθάς πολύ!

  Gioka Evangelia

Το e-vocal training με βοήθησε πολύ! Ωραίες ασκήσεις, είδα διαφορά ειδικά με την ελαστικότητα. Πολύ κατανοητα όλα, ευχαριστώ!

Periklis Mer. Athens