ΤΟ ΟΡΘΟ"ΦΟΝΙΚΟ" ΠΛΗΓΜΑ 

2023-02-02

Mίλα με καρδιά και high convert! ΝΕΟ YouTube βίντεο 2-2-2023 

Η σωστή, καθαρή, γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια ομιλία είναι το βασικό skill, η βασική δεξιότητα που χρειάζεται να αποκτήσεις για να αναπτύξεις τον εαυτό σου, την εργασία σου και φυσικά το πελατολόγιό σου. Ειδικά αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να κάνουν την αγάπη της καρδιάς τους και δουλειά τους.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το πλήθος των ανθρώπων που ακολουθούν την καρδιά τους, χωρίς να τους λείπει ο απαραίτητος οργανωτικός νους, να μεγαλώσει. Βρισκόμαστε σε ένα πολιτισμικό κατώφλι, όπου αυτό οφείλει να γίνει η νόρμα, το κανονικό και όχι η φωτεινή και ευτυχής εξαίρεση.

Για έναν πραγματικά ευτυχέστερο κόσμο πρέπει όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εργαστούν σύμφωνα με το εσωτερικό τους κάλεσμα, σύμφωνα με τον ενθουσιασμό της ψυχής τους και τις οδηγίες της καρδιάς τους. Ο λόγος που αυτό δεν έχει ακόμη γίνει απτή πραγματικότητα είναι ότι συνήθως "οι άνθρωποι της καρδιάς" δεν έχουν αρκετή θέληση για να καταβάλλουν την απαιτούμενη προσπάθεια να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα ή δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για ρεαλιστική εφαρμογή των ιδεών τους.

Η σωστή ορθοφωνία είναι ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία για μια ρεαλιστική και επιτυχημένη εφαρμογή. Αν το έχεις αντιληφθεί και ψάχνεις τον τρόπο να την αναπτύξεις μεθοδικά και στοχευμένα πάνω στο δικό σου αντικείμενο, είσαι στο σωστό μέρος!


Σήμερα λοιπόν μέσα από στιγμές από live online μαθήματα Φωνητικής και Ορθοφωνίας του Sotiria's Voice School, μοιράζομαι μία πολύ σημαντική γνώση για καλή ορθοφωνία και μέγιστη αποτελεσματικότητα φωνής! Και όταν λέω αποτελεσματικότητα, εννοώ:

1) την αίσθηση της εκπλήρωσης του σκοπού μας, γιατί αυτά για τα οποία μιλάμε τα πιστεύουμε βαθιά, τα αγαπάμε και εργαζόμαστε σκληρά για να βαθύνουμε τη γνώση μας στο αντικείμενό μας.

2) το high convert, την υψηλή απόδοση σε πραγματικά αποτελέσματα (έλξη πελατών και μεγαλύτερα κέρδη) που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν μιλάμε σε ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτό που είμαστε και αυτό που κάνουμε.

Μιλάω λοιπόν στο σημερινό βίντεο για αυτό που ονομάζω «ΤΟ ΟΡΘΟΦΩΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ», το οποίο είναι ίσως το συχνότερο σφάλμα ορθοφωνίας που έχω συναντήσει στις φωνές των ανθρώπων μέσα στα 20 χρόνια που εργάζομαι ως δασκάλα φωνητικής. Και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, είτε μιλούν στην καθημερινότητα τους, είτε σε πιο επαγγελματικό ύφος και setting.

Η γνώση αυτή δίνει τα κλειδιά

- για να μιλάς με ενέργεια από το κέντρο της καρδιάς σου,

- για να μιλάς με μεγάλη μεταδοτικότητα

- για να μιλάς με υψηλή απόδοση στον δικό σου τομέα,

στην δική σου γνωστική περιοχή, στην δική σου περιοχή καρδιάς..

Ελπίζω να το απολαύσετε!

Για ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ πατήστε εδώ.